Bröllop på Krägga Herrgård

0

Gör dagen D oförglömlig

En klassisk och exklusiv herrgård 45 minuter från både Stockholm City, Arlanda och Uppsala med anor 700 år tillbaka i tiden. Krägga Herrgård erbjuder fantastiska naturområden invid Mälarens strand med 100 hektar vidsträckta grönområden och fritt löpande djur. Det ger dig en nära upplevelse av ett grönskande Sverige när den är som vackrast och en inspirerande miljö att fira den stora dagen D på. Bröllopsdagen är en utav livets viktigaste dagar, och det går inte att understryka nog hur viktigt det är att den dagen blir oförglömlig. Personalen på Krägga Herrgård har lång erfarenhet av bröllopsarrangemang, och vet precis var ordet oförglömlig innebär. Här lämnas ingenting åt slumpen, för det är du och din blivande livskamrat som står i centrum.

Ta del av en herrgård kantad av oväntade och oförglömliga upplevelser som gör ditt bröllop till vad du alltid har drömt om. Personalen på Krägga Herrgård tar hand om precis allting så att det enda du har att tänka på är kärleken och ömheten till din blivande livskamrat. Med den kompetens och erfarenhet som finns att tillgå kan du vara helt säker på att ni kommer bli väl omhändertagna och uppvaktade på precis det sätt du önskar.

Ta del av de färgstarka och mycket populära koncept som har gett Krägga Herrgård dess goda rykte och gör ditt bröllop till en dag att minnas. Med en bröllopsmiddag för upp till 70 gäster kommer det bli en tillställning att minnas för resten av livet. Hela tjocka släkten kan medverka i firandet, och du behöver inte tänka på någonting annat än att njuta så mycket du kan. Dessutom finns den fantastiska festlokalen Stallet med rum för 250 personer, så om du planerar att ha en oförglömlig tillställning för alla så är det till Krägga Herrgård du ska vända dig.

Ett minne för livet

Med den nyligen insatta vedeldade bastun precis intill bryggan har Krägga Herrgård fått ännu ett lyft som gör dess naturområde ännu vackrare. Tillsammans med Mälarens vidsträckta vatten och bastun som avgränsar grönområdena från det blir den här herrgården föremål för ett minne som kommer att finnas bevarat resten av era liv. Med hjälp av en professionell bröllopsfotograf kan Krägga Herrgård dessutom hjälpa dig och er att bevara minnet av er stora dag på fantastiska foton på vilka år av kunskap och öga för detaljer ligger bakom. Varje foto kommer att lyfta fram det som är ni och det ni står för, samtidigt som det kommer spegla hur fantastisk er bröllopsdag var. Många år senare kommer ni kunna titta på fotona och minnas dagen och Krägga Herrgård.

På Krägga Herrgård finns det 22 dubbelrum och 25 enkelrum av hög kvalité och exklusiva karaktärer. Det är viktigt för herrgårdens personal att ni inte bara får ett oförglömligt bröllop, utan även en oförglömlig tid här. Bröllopsnatten är en viktig del av bröllopets helhet, och därför kan ni välja fritt bland rummen i herrgården, herrgårdsflyglarna eller på någon av de fristående anläggningarna som har döpts till Sjövillan och Härbret.

Där inget lämnas åt slumpen

Välj mellan bröllopspaket klassiskt, flott eller grandiose. Varje paket är anpassat för en bröllopsbjudning av klass med inredning, vin och trerättersmiddag direkt från Krägga Herrgårds egen bröllopsmeny. Ingenting lämnas åt slumpen och upplevelsen blir lika fröjdfull för både brudparet som för bröllopsgästerna. Allt ansvar ligger på herrgårdens personal att göra dagen oförglömlig, och ni ska helt enkelt fokusera på att ha trevligt i varandras sällskap, njuta av en utsökt middag och för alltid minnas eran stora dag som historisk och perfekt. Krägga Herrgård uppfyller alla dessa kriterier och ser till att allting blir precis som ni önskar från början till slut.

av Lyxweekend redaktionen den 1 april, 2016

Om skribenten

Vi är redaktionen på Lyxweekend, ett glatt gäng som sprudlar för allt inom mode, resor, livsnjutning som hälsa och träning. Vi välkomnar dig med öppna armar till vår community och hoppas våra artiklar gör din weekend och vardag en aning mer.. lyxig.