Golf på Thoresta herrgård

0

I Bro utanför Stockholm, omgivet av vacker natur och beläget intill Mälarens klara vatten, där ligger Thoresta herrgård – en plats av möjligheter och en chans för dig att njuta av livet på en helt ny nivå. Ta del av en fantastisk matupplevelse, genuin service och en natur som ramar in herrgården i storslagen skönhet. Uppmärksam personal och engagerat bemötande gör din vistelse till någonting alldeles extra, vilket har uppmärksammats AB den stora massan då Thoresta har fått ta emot pris för sin enastående service.

Njut av Sveriges bästa golfupplevelse

Bara 7 minuter bort ligger Sveriges främsta golfbana, Bro Hof Slott, ett måste för alla golfälskare. Thoresta herrgård har ett samarbete med flera anmärkningavärda golfbanor i trakten, och däribland finns Bro Hof. Designad av en av världens kanske bästa golfbanedesigners utlovas både kvalité, tillgänglighet och en golfupplevelse värd att minnas för livet. Genom att kombinera din vistelse på Thoresta herrgård med en runda på exklusiva Bro Hof Slott garanteras du en bekväm och spännande upplevelse utöver det vanliga.

På Bro Hof Slott kan du välja mellan två exklusiva banor när du köper ett golfpaket på Thoresta herrgård. Banorna kallas Stadium Course och Caste Course, och båda tillhör den absoluta toppen bland svenska golfbanor. Castle Course, den nyaste utav banorna på Bro Hof, ligger på femte plats medan Stadium Course toppar listan och därmed anses vara Sveriges absolut bästa bana. Den invigdes 2007, och de vackra slottsmarkerna uppmärksammades omedelbart av golfexperter och fantaster i hela landet. Den klassas som en bana för alla som älskar golf, nybörjare som proffs, och bjuder på en fantastisk naturupplevelse. Mannen bakom designen heter Robert Trent Jones Jr och tillhör toppen bland världens främsta golfbanedesigners, vilket inte gör banans anseende så överraskande.

Caste Course är designad av samme man, med skillnaden att den är kortare och belagd med högt gräs och diverse buskar för att främja utmaningen och den naturliga skönheten. Samtidigt som man med den här banan ville behålla det exklusiva som Bro Hof Slott erbjuder ville man göra den ännu mer allmänvänlig, vilket gjorde att man tappade några placeringar på topplistan. Fler fick möjligheten att njuta av exklusivt golfande, så på det stora hela var det trots allt en seger för alla.

Exklusiva valmöjligheter

Bro Bålsta och Sofielund är två andra golfklubbar som Thoresta herrgård har ingått samarbete med. Båda erbjuder storslagna och inbjudande banor som står i klass med den fantastiska upplevelsen på herrgården. Bro Bålsta är en utmanande, vacker och rolig golfbana som har designats på ett mycket kompetent och fantasirikt sätt med inspiration från de brittiska hedbanorna. Sofielund har en minst lika vacker parkbana som är känt för sin tillgänglighet. Sofielund erbjuder pay & play, och inte ens under större företagsrundor har man behövt stänga av banan för andra spelare.

Konferens och golf på Thoresta

Det är populärt för företag att förlägga sina konferenser på Thoresta herrgård, och inte sällan i kombination med en golfrunda på någon av de exklusiva banorna i trakten. Herrgården har fantastiska konferenspaket för alla tillfällen. Den uppmärksamma personalen är väl medvetna om hur viktig en konferens är, och det finns gott om kompetens för att göra en företagskonferens så effektiv och njutbar som möjligt. Det finns 7 konferensrum och 5 mindre mötesrum på anläggningen för att ge så stora valmöjligheter som möjligt, och göra varje konferenspaket så fördelaktigt som möjligt. I matsalen finns plats för totalt 80 personer, och gästerna får njuta av någon av herrgårdens 200 vinsorter från vinkällaren.

Utvalt av Svenska Möten

Thoresta herrgård är utvalt enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och därav en mycket tillförlitlig mötesplats och konferensanläggning för alla företag som vill ha ut det mest möjliga av en konferens. Genom att  erbjuda golf i konferenspaketet förenar man dessutom nytta med nöje och skapar attraktiva konferensmöjligheter för att främja det svenska näringslivet.

av Lyxweekend redaktionen den 1 april, 2016

Om skribenten

Vi är redaktionen på Lyxweekend, ett glatt gäng som sprudlar för allt inom mode, resor, livsnjutning som hälsa och träning. Vi välkomnar dig med öppna armar till vår community och hoppas våra artiklar gör din weekend och vardag en aning mer.. lyxig.