Vardagslyx på Blue hotel

0

Även vardagen har sin lyxiga stunder. På Blue Hotel har man tagit tillvara på just detta. 20 minuter från Stureplan – på det vackra och grönskande Lidingö – ligger hotellet med en spa-avdelning som överträffar det mesta. Hämta inspiration och kraft i en naturskön skärgårdsmiljö, omgiven av glittrande hav. Här varvas exklusiv vardagslyx med fantastiska avslappningsmöjligheter för att du ska få en så kvalitativ upplevelse som möjligt. Hotellet är belagt på en egen liten udde, och varje år arrangeras en mängd konferenser, bröllop, fester, utbildningar och andra evenemang.

Ett naturligt samarbete

Så sent som 2015 öppnade Blue Hotel sin spa-avdelning i samarbete med det internationellt erkända kosmetikaföretaget Babor som snabbt blev en succé bland besökare i hela landet. På Blue Hotel kan din spaupplevelse skräddarsys för att passa dig så bra som möjligt. Välj bland en rad behandlingar och produkter och njut av en högre form av avslappning. Här får du låta vardagens bekymmer glida undan för en stund och fokusera på dig själv. Rekreation och samvaro är faktorer som värdesätts lika högt som din njutning, och i kombination med det fantastiska utbud som finns att tillgå kan Blue hotel erbjuda en frihet som du sannolikt aldrig tidigare har känts vid.

Tack vare ett ingrott samarbete med det internationellt välrennomerade kosmetikaföretaget Babos kan Blue Hotel erbjuda en spaupplevelse med enbart naturliga produkter. Babor har över 50 års erfarenhet av naturliga skönhetsprodukter, och det tar Blue Hotel till sig för att ge en lika trygg och säker som exklusiv upplevelse. Hela utbudet av behandlingar och produkter är inspirerade av nordiska traditioner med inslag av orientaliska avslappningsmetoder. I centrum står Babors naturliga behandlingsprogram som förbättrats till perfektion efter årtionden av intensiv forskning.

Här får du ta del av fantastiska behandlingar och program som utbearbetats nogaoch väl efter åratal av forskning och utveckling. Babors naturliga produkter tillsammans Blue Hotels kompetens, och exklusiva behandlingsprogram inspirerade av nordiska och orientaliska traditioner, kommer att ge dig en upplevelse och ett minne för livet. I utbudet finns heta marmorhällar, ångbastu, sjöbastu, poolhus med egen bastu och ett turkiskt hamam-rum för att nämna några. Prova den exklusiva relaxavdelningen eller utomhuskällan. Ta ett dopp i havet och svalka av dig mellan varven.

Flera exklusiva spa-paket

Välj mellan en weekend, dag- eller kvällsspa och ta del av de fantastiska möjligheterna på det sätt som passar dig bäst. Det finns en rad behandlingar att genomgå, och du får naturligtvis välja själv om du vill skräddarsy din spaupplevelse på Blue Hotel eller om du vill boka någon av de fördelaktiga behandlingspaketen för att få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Hela konceptet är uppbyggt för att passa alla och ge alla en chans att komma undan ett tag och bara njuta av livets goda stunder.

Blue Hotel är mycket kompetent arrangör av konferensevenemang, och kan dessutom erbjuda en kombination av en effektiv konferens och en exklusiv spaupplevelse, vilket på det stora hela blir en oförglömlig och så gott som oöverträffad upplevelse. Konferensen varvas med avslappning på proffsnivå som kommer att höja standarden för hela evenemanget och göra det lättare för alla att klämma fram kreativa lösningar och sätta nya mål för framtiden. Det krävs inte mycket för att en konferens ska bli som du har tänkt dig – det räcker med ett samtal till Blue Hotel.

Safe Hotels premiumcertifikat garanterar en hög kvalité på personal, service och utrustning och visar att Blue Hotel har godkänd säkerhetsutrustning och breda kompetenser för alla eventualiteter.

av Lyxweekend redaktionen den 1 april, 2016

Om skribenten

Vi är redaktionen på Lyxweekend, ett glatt gäng som sprudlar för allt inom mode, resor, livsnjutning som hälsa och träning. Vi välkomnar dig med öppna armar till vår community och hoppas våra artiklar gör din weekend och vardag en aning mer.. lyxig.