Weekend på Högberga gård

0

Ta dig tid att andas

Bara 20 minuter från Stockholm City ligger en utav Sveriges kanske vackraste herrgårdar omgiven av fantastisk natur och inbjudande miljö – perfekt för dig som behöver koppla bort vardagens ansvar en stund. Högaberg Gård bjuder på fantastiska mat- och dryckupplevelser i en restaurang med unik och färgstark arkitektur och bländande inredning. Njut av både frukost och brunch i exklusiva och passionerade former, och njut den vidsträckta naturen från en underbar terrass och se kvällssolen gå ner i horisonten. Högaberg Gård har upplevelser och erbjudanden för alla typer av tillställningar; bröllop konferenser, avslappnande weekendpaket och mycket annat. Det är du som väljer, för på Högaberg Gård handlar allting om dig.

Någonting för alla

På Högaberg Gård finns någonting för alla. Vad sägs om en vedeldad bastu eller en perfekt tempererad pool? Kanske är det du som ger dig ut för ett kallbad utomhus? På Högaberg Gård finns det ett flertal äventyrliga och avslappnande aktiviteter för alla personligheter och tillfällen. Att spendera en weekend här vore ett av de bästa besluten du någonsin kommer att ta.

Låt din kropp vila och njut av skön massage, eller bygg upp mer energi genom att ta ett varv på det vackert upplysta elljusspåret på området. Känner du för lite tuffare träning så finns det ett välutrustat gym här i vilket du kan träna hur mycket du vill. Avsluta dagen med en stund i en jacuzzi för att göra en underbar weekend perfekt!

Du som älskar naturen kommer definitivt ha nytta av att känna till det otroligt vackra naturreservatet som ligger på gångavstånd från området. Här får du njuta av skön natur när den är som bäst bevarad.

En exklusiv upplevelse

I baren kan du njuta av vacker musik samtidigt och ta del av den underbara stämning som kännetecknar Högaberg Gård. Vacker belysning och vinröda gardiner ger en sådan där skönt inbjudande miljö som sätter pricken över i:et på en fantastisk weekend. Passa på att ta del av herrgårdens eget vin och känn smaken av naturlig skönhet när den är som mest uppseendeväckande. Du förtjänar bara det bästa när du vill koppla av för en stund, och på Högaberg Gård är det enbart dig och ditt välmående som står i fokus.

Ta dig tid att andas på en av Sveriges vackraste herrgårdar. En prisvärd weekend på Högaberg Gård ger dig det avbrottet i vardagen som är så viktigt för att fortsätta kämpa för det du vill och tror på. Underskatta inte värdet av avslappning, för Högaberg Gård underskattar definitivt inte ditt behov av det.

Dansa i solnedgången

Vad ska din weekend handla om? Är det ett bröllop, en företagskonferens eller bara en avslappnande helg med din livskamrat? Vad som än gäller för dig så kan du vara säker på att det finns både kompetens, lust och välvilja nog för att ge dig en oförglömlig upplevelse. En romantisk weekend gör mycket för ett par, och personalen på herrgården är mycket väl medvetna om vilken kraft det har och kommer därför att göra allt i sin makt för att er helg ska bli så fantastisk som möjligt. Högaberg Gård erbjuder en av Stockholms absolut vackraste havsutsikt, så till dig vill ha en romantisk weekend rekommenderas att dansa i solnedgången framför utsikten av vackert hav.

Njutning på riktigt

I hotellet finns en rad olika rum i olika prisklasser att välja mellan. Välj ett rum som passar dig och ditt följe, slå ihop det med ett av de fantastiska weekendpaket som finns att tillgå i utbudet och få en upplevelse ni aldrig kommer att glömma.

Så när du är ute efter en plats att andas ut på, tänk då på Högaberg Gård – en av Sveriges vackraste herrgårdar med öga för vad njutning verkligen innebär.

Weekend på Högberga Gård - Solnedgång

av Lyxweekend redaktionen den 1 april, 2016

Om skribenten

Vi är redaktionen på Lyxweekend, ett glatt gäng som sprudlar för allt inom mode, resor, livsnjutning som hälsa och träning. Vi välkomnar dig med öppna armar till vår community och hoppas våra artiklar gör din weekend och vardag en aning mer.. lyxig.