Vivi Linde – ett professionellt medium

Vivi Linde är ett professionellt medium som blev känd för allmänheten när hon medverkade i dokumentärserien ”Livet på andra sidan” som visades på kanal sju under hösten 2012. I åtta avsnitt fick man följa Vivi och två andra medium i deras arbete.

Vivi Linde medium.Vivi var först lite tveksam till att vara med i programserien men bestämde sig sedan för att detta var en utmaning som hon ville ta sig an, något som hon inte ångrar för en sekund idag. Tvärtom tyckte hon att det var mycket givande och hon fick en stark bekräftelse på att det hon gör faktiskt fungerar och att andra människor blev hjälpta. Även om Vivi har en stark tro på sin egen mediala förmåga så är det givetvis en annan sak att göra det i TV och dessutom poängterar hon att man inte kan ta för givet att man alltid får önskad kontakt med andra sidan. Programmet blev en succé och samtliga av Vivis sessioner visades i TV-programmet.

Hur går det till?
Genom sin mediala förmåga tar Vivi kontakt med ”den andra sidan”. För många efterlevande som förlorat en nära anhörig kan det kännas viktigt att få kontakt med den bortgångna personen. Alla medium använder sig av olika sinnen för att skapa kontakt med andevärlden, en del använder sig främst av inkänning, andra genom bilder eller att känna på föremål som tillhört den bortgångna. I Vivis fall är det främst via bilder som hon mottar information från den andra sidan och hon brukar därför be klienten att ta med sig ett foto på den anhöriga. Vivi tittar inte själv på fotot eftersom hon behöver förhålla sig objektiv, utan använder det bara för att dra till sig energi från personen på fotografiet. Om Vivi lyckas få kontakt med rätt person, vilket oftast fungerar, kan hon sedan öppna upp för andevärlden och kommunicera med den bortgångna personen. Vivi skriver ner det hon får veta under samtalet på ett papper som klienten får med sig hem, något som är mycket uppskattat då klienten kan reflektera över informationen efteråt i lugn och ro och känner att de har fått ett slags bevis på att Vivi verkligen har varit i kontakt med personen i fråga. Vivi är tydlig med att hon inte kan forcera fram en kontakt med andevärlden, utan den bortgångne måste själv välja att träda fram. Men väldigt många gånger fungerar det till klienternas lättnad och glädje.

Vivis bakgrund

Vivi började intressera sig för astrologi när hon var 16 år då hon började läsa mer om sitt eget tecken (Skorpionen) och började se tydliga samband med sig själv och det hon läste. Hennes intresse växte successivt i takt med att hennes förståelse ökade för universums kraft, hur astrologi fungerar och påverkar oss och om olika andliga fenomen. Hon började gå kurser och läste en massa böcker om andlighet och astrologi.

Vivi har ett gediget CV och har skapat sig lång erfarenhet under åren. Hon har utbildat sig inom bland annat astrologi, medial utveckling, djurkommunikation, chakrabalansering, kristallhealing, tarotkort och meditation. Vivi är även diplomerad livscoach och arbetar som rådgivare och svarar på klienters frågor om framtiden inom områden som relationer, ekonomi, arbete eller vad det än är klienten vill ha svar på. Idag ägnar sig Vivi även åt att undervisa och på så sätt inspirera andra att utveckla sin mediala förmåga på olika sätt.

Kanalisering som verktyg i medial utveckling

Vivi Linde Medium.Ett av Vivis starkaste tips är att lära sig det som kallas för kanalisering. Det innebär att man lär sig att komma i kontakt med högre energier. Man kan bl.a. kommunicera med sin andliga Guide, änglar och andra energiformer, t ex andar på ”den andra sidan”.

Vivi delar generöst med sig av sina lärdomar och erfarenheter i sin blogg och på sin hemsida och ser sig själv som en entreprenör som kan leda och inspirera andra entreprenörer på deras andliga resa. Hon har bl. a. skrivit en steg-för-steg guide på sin blogg till hur man lär sig att kontakta sina andliga vägledare genom kanalisering. Hon skriver också om att det är just kanalisering som haft störst betydelse för hennes egen andliga och mediala utveckling och att hennes liv fick en annan vändning när hon fick kontakt med sina andliga vägledare. Hon menar att de fungerar som en trygghet och rekommenderar kanalisering till alla som vill lära sig mer om medial utveckling.

Vivi Linde betonar också vikten av att lyssna och lita till sin egen intuition när man jobbar med olika energier och att inte göra något som man inte känner sig bekväm med. Även om man vill göra sitt yttersta för att hjälpa en annan människa att få kontakt med en nära anhörig som gått bort så är det inte alltid bra att ta in energier utifrån. Just därför är kanalisering ett oerhört viktigt och värdefullt verktyg då man kan lära sig att få vägledning av sin andliga guide så att man inte utsätter sig för dåliga energier. Vivi menar att grunden till all medial utveckling är att lära sig att känna av energier och hennes egen erfarenhet är att man oftast får ett ordentligt lyft när man går en kurs. Vivi ger själv kurser i bl.a. kanalisering, healingmetoder och medial vägledning samt tarot-kort.

Healing och energibalansering

Vivi Linde bloggVivi Linde ägnar sig också åt energibalansering av olika slag, bl.a. chakrabalansering. Detta innebär en balansering av kroppens 7 stora chakra. Alla obalanser, både fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa, får dig att må bra, löser spänningar och gör dig medveten om blockeringar och begränsningar. Man kan även balansera energier med kristallhealing då man använder sig av stenar och kristaller. Vill ni lära er mer om någon av dessa behandlingsformer är det bara att gå in på Vivis hemsida eller ta direktkontakt med Vivi.
Vivi tipsar också om olika avslappningsövningar som gör att du verkligen kommer ner på djupet och andas på rätt sätt, samt olika meditationsformer och andra sätt vi kan stärka oss själva, t ex genom affirmationer.

Vivi har ett väldigt avspänt förhållningssätt till medial utveckling och sin egen mediala förmåga. Andlighet och sökande är något som människan har ägnat sig åt under hela sin existens och de flesta metoder idag bygger på gamla österländska traditioner som levt kvar till våra dagar, medan vi i västvärlden långt senare har börjat intressera oss och ta till oss dessa influenser alltmer. Yoga är ju en av de vanligaste meditations- och motionsformerna idag och det finns ingen indikation på att det är en viss grupp människor som ägnar sig åt detta utan tvärtom är det något som har nått ut och blivit populärt hos en väldigt bred skara.
För Vivi är det självklart att låta andligheten ha en naturlig plats i vardagen. En stunds meditation är något alla hinner med och som de allra flesta dessutom mår bra av. Förändrade tankesätt är också något som kan hjälpa oss att se ljusare på tillvaron, att fokusera på det vi har och inte det vi saknar och att ha en mer tacksam och ödmjuk inställning till livet. Att kunna landa i en slags acceptans för vad livet ger är något som Vivi själv tycker att hon blivit mycket hjälpt av.
Vivi Linde har idag även en egen podcast som heter ”Vivi Linde – Kropp, Själ och Inspiration” där hon samtalar med många intressanta gäster.

Vivi Lindes blogg
Vivi Linde på Instagram
Poddavsnitt med Vivi Linde