Carola på Happy Summer Show

0

Carola Häggkvist

carola häggkvist summer showEn av Sveriges största artister till Happy Tammsvik! Carola intar scenen på Happy Tammsvik, lördagen den 29 augusti. Den stora huvudakten på årets sommarfest har varit hemlig fram tills nu! En av Sveriges största och mest erfarna artister någonsin kommer ut till sommarfesten och gör den oförglömlig! Missa inte att se Carola på Happy Tammsvik i sommar.

Årets sommarparty!

Eventet som går av stapeln den 29 augusti är en storsatsning! Folkfesten innebär musik, fest, dryckestält och foodcourt i en av Sveriges vackraste mötesmiljöer. På scen står Bring the hat, Lisa Ajax och kvällens huvudakt Carola! Schlagerbaren håller öppet till midnatt och ja, det kommer att bli mycket dans!

Besök happytammsvik.se för information och priser.

Happy Tammsvik

Året som gått har bjudit på stora förändringar på Happy Tammsvik. Den anrika Herrgården fick ett ansiktslyft och banar väg för en ny mötestradition! Inredning har bytts ut och man har tagit fasta på humor och skratt som en del av mötet! Allting kan hända under konferensen och med skratten ökar både energin och kreativiteten. Varumärkesresan tillsammans med Göran Adlén har satt herrgården på kartan en gång för alla och med årets sommarparty står det klart att anläggningen är inne i en ny era.

av Lyxweekend redaktionen den 26 juni, 2015

Om skribenten

Vi är redaktionen på Lyxweekend, ett glatt gäng som sprudlar för allt inom mode, resor, livsnjutning som hälsa och träning. Vi välkomnar dig med öppna armar till vår community och hoppas våra artiklar gör din weekend och vardag en aning mer.. lyxig.

Comments are closed.