12 enkla sätt att bli mer attraktiv

0

Oavsett om du tror på ödet eller kärlek vid första ögonkastet så går det inte att snacka bort att utsidan spelar roll. Som det gamla ordspråket säger så ger utsidan insidan en chans. Här är tolv sätt att göra det bästa av vad du har!

1. Ett självsäkert kroppsspråk. Att vara självsäker är ett tips vi ofta får, men det kan vara lättare sagt än gjort. Lyckligtvis går det att fuska sig till det. Fake it til you make it, så att säga. Genom att slappna av, le stort och sträcka på dig är du på god väg!

2. Leendet förtjänar en egen punkt. Oavsett om du möter en vän eller en ny bekantskap så blir du antagligen mer sugen på att prata med personen om denne ger dig ett leende och faktiskt ser ut att vara glad över att träffa dig också.

3. Håll ögonkontakt. Undersökningar av kroppsspråk har visat att vi är bra på att se en person i ögonen när denne talar, men att vi omedvetet tittar bort när vi själva tar ton. Bryt det mönstret, få människor att känna sig sedda. Det är inte alltid lätt – särskilt inte om vi är attraherade av den andre – men lyckas du så kommer även föremålet för ditt intresse känna att ni har en grym kemi. Det är ren vetenskap, gott folk!

4. Visualisera dig attraktiv. Det låter kanske lite flummigt, men inget ont i det. Det fungerar på samma sätt som när du visualiserar ditt slutgiltiga mål, vilket kan hjälpa dig att nå framgång i livet när du tydligt ser vart du vill nå.

Kärlek5. Rött läppstift. Rött signalerar styrka och värme. Även om just du kanske inte föredrar rött på läpparna så ska du veta att det finns en nyans för alla.

6. Håll en hälsosam vikt. Vad som är rätt för dig bestämmer du själv. Skönhet är subjektivt och alla gillar olika. Men en hälsosam livsstil är attraktivt och en person som mår bra i sig själv utstrålar hälsa och välmående.

7. Se över garderoben, kamma dig och borsta tänderna. Se välvårdad ut helt enkelt, oavsett personlig stil.

8. Hitta en doft du trivs i. Luktsinnet spelar stor roll när vi väljer en partner.

9. Ha glimten i ögat! Vi attraheras ofta av människor med utstrålning och som vi kan prata och skratta med.

10. Våga! Vi är många som fortfarande drömmer om att den där personen vi byter blickar med på tåget eller caféet ska våga sig fram med ett nedskrivet telefonnummer, så där mitt på blanka dagen när alla ser på. Det betyder förstås att vi som väntar är fegisar…

11. Var en fantastisk kyssare. Här gäller givetvis personliga preferenser först och främst, men så länge du är i nuet och ni båda verkar njuta av kyssandet är ni nog i hamn.

12. Älska dig själv! Eller jobba på det åtminstone. Om du inte tror att du är värd kärlek, varför ska någon annan tro det? Det låter klyschigt, men det gör det inte mindre sant. Uppmärksamma dina bra sidor så gör andra det också. För du har ju många!

av Lyxweekend redaktionen den 9 april, 2015

Om skribenten

Vi är redaktionen på Lyxweekend, ett glatt gäng som sprudlar för allt inom mode, resor, livsnjutning som hälsa och träning. Vi välkomnar dig med öppna armar till vår community och hoppas våra artiklar gör din weekend och vardag en aning mer.. lyxig.

Comments are closed.