6 bilar som får dig att känna dig sexig

0

Sex on wheels! Att känna sig sexig går ofta hand i hand med att vara sexig, man utstrålar en säkerhet som gör att man kan äga ett helt rum – eller en hel gata, om man är bilburen.

En undersökning från 2006 visade att den allra sexigaste bilen då var Fiat 500. En bil modell mindre, smidig och som gjord för storstaden. Men framförallt är det en bil som utstrålar självförtroende och att ägaren inte behöver en stor bil för att göra ett stort intryck. Nya efterforskningar bland stadens unga visar dock att om det är en sexig, trendig och lättmanövrerad stadsbil man vill ha är det Mini Cooper som hjärtat slår ett extra slag för. Här är hela listan på de bilar som vi känner oss allra sexigast i.

1. Mini Cooper, gärna blå med vita ränder – för den marina stilen vi är så förtjusta i på somrarna! Det här är en cool stadsbil som passar vilken trendig, sexig kvinna som helst och ger en riktig Sex and the City-känsla. Särskilt om serien hade utspelat sig i London, londonborna älskar nämligen sina Mini Coopers.

Mini Cooper2. Aston Martin DB5. Eftersom James Bond inte kan ha fel. Den här bilen blev den mest berömda av alla Bonds bilar när den syntes i Goldfinger 1964. Klassiker är hett, och Bond är hetare.

3. Cadillac Eldorado. Vi är många som drömmer om att någon gång köra tvärs igenom USA längst route 66 i en nedcabbad retrobil medan vi citerar Thelma och Louise och skrålar med i Eagles Hotel California på högsta volym.

4. BMW, oavsett modell. Frågar man landets singlar så röstar både män och kvinnor fram BMW som den sexigaste bilen. Modell framgår inte, så frågan är om inte en del av sexigheten ligger i namnet, på samma sätt som när det kommer till märkeskläder eller väskor? Men det kanske å andra sidan är oviktigt, känner man sig sexig så kommer utstrålningen som nämnt ofta på köpet.

5. Porsche 911. Ingen lista på sexiga bilar är komplett utan en av världens mest framgångsrika sportbilar och som dessutom firade 50-årigt jubileum 2014. Det är därmed den bil som varit i produktion längst i USA. En klassiker som är snabb, smidig, cool och sexig som få.

6. Jukebox på Liseberg. För dem utan körkort slår vi ett slag för en klassisk åkattraktion på Sveriges kanske bästa nöjesfält (stockholmare får ursäkta). Det är oslagbart, roligt och förhoppningsvis strålar solen på dig när du rockar loss till 50- och 60-talsmusiken 22 varv/minut i karusellen Jukebox. Garanterat sexigt!

av Lyxweekend redaktionen den 28 april, 2015

Om skribenten

Vi är redaktionen på Lyxweekend, ett glatt gäng som sprudlar för allt inom mode, resor, livsnjutning som hälsa och träning. Vi välkomnar dig med öppna armar till vår community och hoppas våra artiklar gör din weekend och vardag en aning mer.. lyxig.

Comments are closed.