Män tänder på saker du inte visste – här är hela listan

0

Det är dags att släppa tron på att det bara är urringat och tre meter långa ben som får män att gå igång. Faktum är att de tänder på saker du inte hade en aning om. Vill du att han ska falla handlöst för din charm? Här är hela listan!

1. När du svettas. Direkt efter gympasset eller löprundan när du knappast känner sig som den sexigaste varelsen på planeten… då tycker han att du är precis det. Skippa dock inte duschandet för gott för den sakens skull, det är inte riktigt samma sak.

2. Rufsigt, ofixat hår. Hur snygg du än är i de tillrättalagda hollywoodlockarna så finns det något väldigt sexigt med ett ostylat morgonrufs. Speciellt om han är den som har orsakat det…

3. Kortklippt hår. Det där pojkflickiga med riktigt kort hår ger ett busigt och lekfullt intryck. Och bonus: han slipper ett hårsvall i ansiktet när ni skedar.

4. Mjukisbyxor. Vi säger inte att du alltid ska strunta i att göra dig fin för din man, men att kunna slappna av och vara sig själv med någon är sexigt. Låt honom få se sidor av dig som ingen annan ser.

5. Eggande sms. Ge honom något att se fram emot när ni ses.

6. När du njuter. Du har hört det förr, men om det är något som är värt att upprepa så är det detta. Så slappna av och ge dig hän, han kommer att älska det. Och du också!

7. När du har hans skjorta eller stora t-shirt på dig. Det är något intimt med det, och intimitet är en förutsättning för attraktion.

8. Humor. Att kunna skratta tillsammans. Behöver vi verkligen säga mer?

Glad Kvinna9. Självförtroende. Det här anade du, och framförallt mår du själv bättre när du har självförtroende och mod nog att ta initiativ både i och utanför sovrummet.

10. Dansa. Dansa dig varm på en nattklubb, valsa runt på en bal (finns det egentligen någon som går på bal, bortsett Askungen och studenter?) eller ta en sväng hemma på vardagsrumsgolvet – släpp bara loss och ha kul!

11. Intelligens och allmänbildning. Och ännu viktigare, egna åsikter. Klart att grabben vill ha någon han kan prata och diskutera stort och smått med. Det vill väl du också?

12. Att få hjälpa dig. Be honom om en tjänst eller låt honom lära dig något han är duktig på. Han gillar det. Så var inte blyg för att visa dina svaga sidor.

13. …Eller dina starka sidor. Visa att du klarar dig själv emellanåt. Att du inte behöver honom utan väljer honom. Det är sexigt med en kvinna som vet vad hon vill.

14. Ha passion. Inte bara för honom, utan även för livet och hitta vad du brinner för.

15. Flörta. Oavsett om ni nyss träffats vid bardisken eller om ni är sambos sedan flera år. Fortsätt flörta!

16. Rör vid honom. Att bara röra vid hans arm när ni just lär känna varandra kan framkalla närmast elektriska impulser i huden. Spännande!

Och kom ihåg – ovanstående är inte bara för hans skull, du njuter garanterat mer av livet när du lyckas ha självförtroende nog att le stort, dansa framför spegeln och strunta i att fixa håret medan du grabbar tag i livet med båda händerna!

av Lyxweekend redaktionen den 7 maj, 2015

Om skribenten

Vi är redaktionen på Lyxweekend, ett glatt gäng som sprudlar för allt inom mode, resor, livsnjutning som hälsa och träning. Vi välkomnar dig med öppna armar till vår community och hoppas våra artiklar gör din weekend och vardag en aning mer.. lyxig.

Comments are closed.