Glöm inte bort varandra i vardagen

0

Det finns vissa dagar under året då vi uppmärksammar vår partner lite extra. Det kan vara födelsedagar, alla hjärtans dag, bröllopsdagar, morsdag, farsdag och så vidare. De flesta andra dagar under året har vi ofta alldeles för mycket annat att göra.

Vi glömmer lätt bort varandra i vardagen, och istället för att ge personen man älskar och som man har valt att dela sitt liv med en extra liten puss ger man personen en extra uppgift att utföra för att få vardagen att gå ihop. Det är ett gissel att få ihop alla delar av livet.

Det är mycket som ska fungera för att man ska känna att livet flyter på så som det ska. Att hitta kraft och att söka stöd hos varandra är vad man borde göra, men ibland hamnar man i en aldrig avstannande spiral av vardagens galet snabbt snurrande hjul, vilket leder till att man glömmer bort att man är två. Man försöker lösa saker och ting på egen hand och sedan möts man halvvägs när man har tid att stanna upp för några minuter för att möta varandra. Dessa möten sker ofta i förbigående utan att man ens reflekterar över att man inte talat med varandra ordentligt sedan förra helgen.

En stund tillsammans precis som  när ni träffadesUnder helgerna har de flesta som tur är lite mer tid för varandra så att man åtminstone har tid att föra ordentliga konversationer sinsemellan några dagar i veckan. Utan det skulle nog kärleken ta slut ganska snabbt, och så vill vi ju inte ha det då världen stannar upp utan kärlek!

Det är ganska säkert att ni båda kommer att må bättre när ni byter ut innebandy, yoga, spinning och vad det nu kan vara men mot en extra puss!

Möt varandra även i vardagen

På samma sätt som ni sitter ner med varandra under helgerna kan ni mötas även i vardagen. Det handlar om att prioritera. Kanske kan ni ställa in några av de aktiviteter ni har under veckorna för att istället gå på åtminstone en date i veckan bara ni två, och kanske kan ni då även passa på att slänga in den där extra pussen som var så självklar då ni först träffades för alla år sedan i schemat? Det är ganska säkert att ni båda kommer att må bättre när ni byter ut innebandy, yoga, spinning och vad det nu kan vara men mot en extra puss!

av Lyxweekend redaktionen den 22 oktober, 2015

Om skribenten

Vi är redaktionen på Lyxweekend, ett glatt gäng som sprudlar för allt inom mode, resor, livsnjutning som hälsa och träning. Vi välkomnar dig med öppna armar till vår community och hoppas våra artiklar gör din weekend och vardag en aning mer.. lyxig.

Comments are closed.